Νέα και Ανακοινώσεις

Νέος πρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις ο Σπύρος Μακριδάκης

Oι Αρχές και η Ακαδημαϊκή Κοινότητα της Πάφου καλωσόρισαν τον νέο Πρύτανη του Πανεπιστημίου Νεάπολις καθηγητή Σπύρο Μακριδάκη και εξέφρασαν τα θερμά τους συγχαρητήρια για την ανάληψη των υψηλών του καθηκόντων ευχόμενοι καλή δύναμη στο σημαντικό και ταυτόχρονα δύσκολο έργο του.

Ο κος Μακριδάκης γεννήθηκε και σπούδασε στον Πειραιά και απέκτησε το μεταπτυχιακό και διδακτορικό του δίπλωμα στην Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης στο τέλος της δεκαετίας του 1960. Κατά την διάρκεια της Ακαδημαϊκής του θητείας διετέλεσε καθηγητής σε γνωστά Πανεπιστήμια της Ευρώπης και της Αμερικής, πρόεδρος σε μεγάλους οργανισμούς καθώς επίσης ερευνητής. Έχει γράψει δεκάδες άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά όπως και 25 βιβλία για τα οποία έχει πάρει πάρα πολλές διακρίσεις και επαίνους.

Ο νέος Πρύτανης ευχαρίστησε από την πλευρά του τον Πρόεδρο του Πανεπιστημίου Νεάπολις κο. Μιχαλάκη Λεπτό για την τιμή που του έκανε καθώς επίσης την Ακαδημαϊκή Κοινότητα της Κύπρου για την εγκάρδια αποδοχή που του έδειξαν. Αναφερόμενος στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου είπε ότι αποτελεί ένα σύγχρονο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα το οποίο μέσα στα πρώτα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του κατάφερε να έχει την καθολική αναγνώριση από όλους τους εκπαιδευτικούς φορείς της Κύπρου, της Ελλάδας και του εξωτερικού . Το πανεπιστήμιο Νεάπολις τόνισε ο νέος Πρύτανης αποτελεί ένα μοναδικό Ακαδημαϊκό, Πνευματικό και Πολιτισμικό κέντρο για την Κύπρο το οποίο προσφέρει σπουδές υψηλών Ευρωπαϊκών προδιαγραφών και πτυχία αναγνωρισμένα ανά την υφήλιο.

Κάλεσε τους φοιτητές τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα να αγκαλιάσουν με θέρμη το Πανεπιστήμιο Νεάπολις το οποίο όπως τόνισε βρίσκεται στην πανέμορφη πόλη της Πάφου όπου θα γνωρίσουν ένα ιστορικό τοπίο που θα κάνει την παραμονή τους ευχάριστη αλλά συντοχρόνως ενδιαφέρουσα.

Η σχετική ανακοίνωση ημερομηνίας 8 Αυγούστου 2014: http://www.nup.ac.cy/gr/news/paphos-welcomes-the-new-rector-of-neapolis-university-professor-spyros-makridakis/

ΜΕΛΗ ΣΥΝΟΔΟΥ ΠΡΥΤΑΝΕΩΝ

Πολυμεσικο υλικο

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Δραστηριοτητες Νέα και Ανακοινώσεις Νέος πρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις ο Σπύρος Μακριδάκης