Νέα και Ανακοινώσεις

Νέος πρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου ο Κώστας Γουλιάμος

Στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου διεξήχθησαν εκλογές για την ανάδειξη νέων πρυτανικών αρχών αλλά και κοσμητόρων. Μετά τις αρχαιρεσίες, νέος Πρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου εξελέγη ο καθηγητής Κώστας Γουλιάμος. Παράλληλα, στη θέση του Αντιπρύτανη Ερευνών και Διεθνών Σχέσεων εξελέγη ο καθηγητής Ανδρέας Ευσταθίου. Στη θέση του Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων έχει εκλεγεί από το περασμένο φθινόπωρο ο καθηγητής Αντρέας Μακρής. Η θητεία των νέων πρυτανικών αρχών και κοσμητόρων αρχίζει από 1η Οκτωβρίου 2014.

Στη θέση των κοσμητόρων εξελέγησαν ο αναπληρωτής καθηγητής Γιώργος Μπούστρας (Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων), ο αναπληρωτής καθηγητής Χρήστος Δημόπουλος (Σχολή Επιστημών), ο αναπληρωτής καθηγητής Χρήστος Κασιμέρης (Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών) και ο αναπληρωτής καθηγητήςΛοϊζος Συμεού (Σχολή Τεχνών και Επιστημών Αγωγής). Στη δε Ιατρική Σχολή εκτελεί χρέη κοσμήτορα ο καθηγητής  Γ. Μαρκουλλής. 

Η σχετική ανακοίνωση ημερομηνίας 20 Μαϊου 2014: http://www.euc.ac.cy/easyconsole.cfm/id/2486

ΜΕΛΗ ΣΥΝΟΔΟΥ ΠΡΥΤΑΝΕΩΝ

Πολυμεσικο υλικο

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Δραστηριοτητες Νέα και Ανακοινώσεις Νέος πρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου ο Κώστας Γουλιάμος